We Care

DDI Service & Support

DDI Consulting Service Support

Wij bieden een
strategische benadering
om GDS-processen te veranderen en te optimaliseren.

We zijn gefocust op de totale workflow. Door onze systematische aanpak wordt snel zichtbaar op welke gebieden verbeteringen mogelijk zijn. Wij denken mee van strategie via concept naar realisatie en uiteindelijk evaluatie.

Service & Support
DDI

DDI Service & Support

DDI Training

Digital Pouch.

Digital Pouch

Digital Pouch

Blistercentra zorgen ervoor dat medicijnrollen bij hun afnemers terechtkomen. Dat kunnen ziekenhuizen, verpleeghuizen en apotheken zijn. Een patiënt krijgt via een van deze diensten de medicijnen aangeleverd.
Met onze Digital Pouch bieden we mensen die dagelijks medicijnrollen gebruiken en een smartphone hebben een extra dienst. Elke medicijnrol krijgt een extra zakje met daarop een QR-code. Als deze QR-code wordt gescand worden in een speciale applicatie op de smartphone gegevens gedownload.
Bijvoorbeeld een wekker die aangeeft dat het tijd is voor een bepaald medicijn of een melding van de apotheek die laat weten wanneer en hoe laat nieuwe medicijnen worden thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald. Dit zijn business-to-consumer services vanuit de apotheek voor de klant. Met deze applicatie worden verschillende services verleend, die uiteindelijk samen komen op een platform.